Zaterdag 29 juni Buurtfeest Roseknoop

De Roseknoop gaat binnenkort open en dat vieren we op zaterdag 29 juni met een buurtfeest. Van 13.00 tot 17.00 uur is er een feestelijk programma op de kop van de Beijerlandselaan. Met leuke activiteiten voor jong, oud, iedereen daartussenin en uit alle wijken rondom de Roseknoop! 

Kom knutselen, race met de skelter een rondje over het verse asfalt of show je skills bij het mega dartbord. Lekker jumpen op het luchtkussen, BMX’en op een stoer parcours en ballen gooien bij jeu de boules. Laat je portret vastleggen door de straattekenaar of neem plaats in de kappersstoel bij de Battle of the Barbiers! Durf jij?!

Met natuurlijk muziek, eten en drinken van ondernemers uit de buurt. Ook de winkeliers zetten hun deuren wagenwijd open en ontvangen je graag! Kom ook en neem gezellig je vrienden, ouders, oma, opa, buren of date mee! 

𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐚𝐮𝐭𝐨, 𝐭𝐫𝐚𝐦 𝐞𝐧 𝐛𝐮𝐬

Vrijdag 12 juli vanaf 9.00 gaan de Beijerlandselaan, 2e Rosestraat, Hilledijk en Putselaan weer open voor autoverkeer. Zaterdag 13 juli rijdt de RET weer volgens dienstregeling met tram 25, bus 66 en 77. 

Deel dit artikel:

Scroll naar boven